Significant Other (2022)

Fatih Varlık
1

Significant Other (2022)
Genç bir çift olan Harry ve Ruth ikilisi, ilişkilerine yeni bir boyut katabilmek için gözlerden ırak bir ormana kamp yapmaya gider. Öncesinde bir kaç kez daha burada bulunduğunu vurgulayan Harry, kız arkadaşının endişelerini teskin edebilmek maksadıyla ormanı avucunun içi gibi bildiğinden dem vurup, her şeyin yolunda gideceğinin sözünü verir.
Significant Other (2022)
 Arabalarını park edip, sırt çantalarını ve kamp yapabilmek için gerekli eşyaları yanlarına alıp ormanın derinliklerine doğru ilerlemeye başlayan kahramanlarımız, bir yandan gördükleri şaşırtıcı doğal güzelliklerden etkilenirken bir yandan da yalnızlığın tuhaf ürpertisini enselerinde hissederler. Görece sıkıntısız geçen ilk kamp gecesinin akabinde ormanlık arazide uzun yürüyüşlere çıkmaya devam eden ikilimiz, Harry'nin rehberliğinde şehrin stres ve gürültüsünden uzak bir deneyim yaşamaktadır. Dahası ilişkilerini bir sonraki adıma taşımak için oldukça hevesli görünen Harry, her şeyin yolunda gitmesinden sebep keyifli bir şekilde Ruth için önemli bir sürpriz hazırlığındadır. Öte yandan pek de modunda görünmeyen Ruth ise dalgın ve soluk görüntüsünün ardında düşünceli bir ruh hali içerisindedir. Harry pek oralı olmasa da ormanda birtakım tuhaflıklar sezdiğinden söz eder. Belki de gereğinden daha fazla sessiz ve tekinsiz bulduğu atmosfer kötü bir şeyler olmadan evvel onu uyarma niyetindedir. Ancak Harry'nin ekstra enerjisi ve motivasyonundan sebep onu kırmamak için kampa devam eden kahramanımız, giderek kabuğuna çekilmeye başlar. Çok geçmeden ormanda gerçekten de bir şeyler yolunda gitmediğini keşfeder. Doğa üstü bir şeyler peşlerindedir...
İyi; Atmosferik gerilim severlerin göz atması gereken, oyunculuk ve mekân seçimleri olarak başarılı bulduğum sürükleyici bir alternatif. Kurgu da göreceli olarak fena değil.
Kötü; Gizem seviyesi daha iyi olabilirdi.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

1Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!