The Walking Dead - Chupacabra (S2E5)

Fatih Varlık
0
Günler sonra Sophie’nin oyuncak bebeğini bularak ona çok yaklaştığını hisseden Daryl,ne yazık ki ölüm tehlikesi atlatacaktır.Kahramanımız ormanda tek başına ağır yaralı şekilde baygın düşmüştür.Halüsinasyonlar görmeye başlayan Daryl,abisi Merle’in kendisine yardım etmesi ve itici güç oluşturması ile çiftliğe kadar gelmeyi başaracaktır.Aldığı darbeler ve şiddetli yorgunluk sonrasında,yalpalayarak yürüyen kahramanımız,bu sıralar silahlara ilgi duymaya başlayan Andrea’nın onu aylak sanması ile büyük bir tehlike ile karşılaşacaktır.

İtiraf etmeliyim ki bölüm içerisinde Daryl'yi ortadan kaldıracaklar diye epey korktum.Zira iki kez ölümden döndü desek yeridir.Bu arada dizinin antikarakterlerinden Lori ve yarım yamalak yetiştirdiği vitaminsiz oğlu Carl,kafilemizin başını daha epey ağrıtacak gibi.Rick gibi aklı başında biri nasıl olur da bu kadar gelgitler yaşayan,kendi içerisinde karışık bir kadınla birlikte olabilir.Bir parantezde Andrea'ya açmak lazım sanırım.Kardeşinin kaybı ile tamamen farklı bir kişiliğe bürünen kahramanımız,Dale ile arasına mesafe koyarak belki de ilerisi için Rick ile arası açılabilecek muhtemel isimlerden...



The Walking Dead 2.sezon genel görünüş için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!