The Walking Dead - Cherokee Rose (S2E4)

Fatih Varlık
0
Sophie’yi tek başına aramaya koyulan Daryl,kafilenin bitip tükenmeye başlayan umutlarına karşılık,halen onu bulabileceğinden emindir.Carl’ın da başarılı bir ameliyat geçirerek kendine gelmesi Rick-Lori çiftini bir hayli memnun etmiştir.Bu sırada çiftliğin su kaynağı olan kuyulardan birine düşen bir aylak ise kahramanlarımız geçici taarruz duruma geçmelerine neden olacaktır.Neyse ki sorunu halleden tayfamız (her ne kadar istedikleri gibi olmasa da :D) C.D.C de geçirdikleri gecenin ardından ilk defa huzurlu bir gün geçireceklerdir.Lori’nin Glenn'den ricası üzerine,Maggi ve Glenn bulundukları çiftliğe yakın kasabaya inerek eczaneden hem ev halkının ihtiyaçları olan hem de Lori’nin özel isteği ilaçları alarak döneceklerdir.Bu özel ilaçlar mevzusu ileride kahramanlarımıza epey sorunlar yaratabilecek cinsten hani...
Bu bölümle beraber Hershel çiftliğine giderek ısınmaya başlayan kahramanlarımız,günler sonra aylaklardan uzakta kendilerini güvende hissedebildikleri huzur ortamına kavuşmuşlardır.Ev ahalisinin yönetimini Hershel üstlenmekte,kafilemizi ise yine Rick yönlendirmektedir.Şuan için en büyük problem ise halen kahramanlarımızın izini bulamadığı Sophie'nin hayatta olup olmadığını  sorusunun cevabıdır.Özellikle Daryl olayı kişiselleştirerek ne pahasına olursa olsun minik Sophie'yi bulacağına dair söz vermiştir.
 


The Walking Dead 2.sezon genel görünüş için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!