The Walking Dead - Save the Last One (S2E3)

Fatih Varlık
0
Çiftliğe ulaşan kahramanlarımız gerek Carl’ın başına gelenler gerekse giderek daralan hareket alanları nedeniyle bir hayli endişelidir.Diğer yandanda Sophie’yi Darly liderliğinde aramaya devam eden ekibimiz,Shane ve Otis den gelecek hayırlı haberi beklemektedir.Zira Carl bir an önce ameliyat edilmelidir,solunum cihazı olmaksızın bu operasyona çocuk bünyesinin dayanamayacağı aşikardır.Shane ise Carl’ın hayatını kurtarabilmek adına inisiyatif alarak hayli zor bir karar almıştır.Aylaklarla dolu okuldan,solunum cihazını alarak tek başına dönen kahramanımız,her ne kadar kafilemizi memnun etse de,Otis’in kaybı Hershel ve ev halkı tarafından hoş karşılanmayacaktır.Otis’in kahramanca mücadele ederek,Carl’ın kurtarabilmek adına şerefli bir şekilde öldüğü söyleyen Shane,acılarını bir nebze olsun azaltacaktır.Bu sırada Shane’in tavırlarından bazı şeylerin ters gittiği anlayan Dale,özellikle Shane ile yakınlaşmaya başlayan Andrea’yı onun hakkında uyaracaktır.

Rick ile arasında iyiden iyiye soğuk rüzgarlar esmeye başlayan Shane öz evladı gibi sevdiği Carl'ın hayatını kurtararak bir nevi Lori'nin gözünde kredi kazanma sevdasındadır.Otis ile beraber aylakların arasına dalma pahasına solunum cihazını Hershel çiftliğine getiren Shane,amaca ulaşma yolunda her şey mübahtır anlayışı ile Otis'i feda etmekten çekinmemiştir.

The Walking Dead 2.sezon genel görünüş için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!