Stag Night (2008)

Fatih Varlık
0
Dört genç adam eğlenmek için gittikleri barda huzursuzluk çıkardıkları gerekçesiyle dışarı atılırlar.Ancak gece daha yeni başlamıştır ve kahramanlarımızın evlerine dönmeye hiç de niyetleri yoktur.Aralarından birinin önerisi üzerine sabaha kadar açık olan bir gece kulübüne gitmek için metroyu tercih ederler.Ne de olsa en yakın arkadaşları Mike evlenme arifesindedir ve hazır onu yakalamışken sabahlara kadar eğlenmeden bırakacak değildirler.
Mike'ın baş belası abisi Tony de yanlarındadır.Metroda iki genç bayanla tanışan kahramanlarımız,alkolün etkisiyle kızları rahatsız etmeye başlarlar.Bu sırada metro ansızın istasyona ulaşmadan durur.Dahası ışıklar kapanmış ve kapılarda açılmıştır.Başlarda bunun mekanik bir arıza olduğunu ve her şeyin birkaç dakika içerisinde yoluna gireceğini düşünen Mike,metroda kızlar ve arkadaşlarından başka hiç kimse olmadığını anlayacaktır.Etrafı keşfe koyulmak için aşağı inen kahramanlarımız,metronun bir anda çalışarak yoluna devam etmesi ile tuhaf,izbe bir mekanda yapa yalnız kalırlar.Bir sonraki metro seferinin bir saat sonra olduğunu öğrenen  gençler,ikiye ayrılmayı düşünürler.Bir grup bir sonraki istasyona kadar karanlık tünel boyunca yürümeyi planlar.Diğer grup ise bekleyerek bir sonraki metroya binme taraftarıdır.
Çok geçmeden tünellerde başkalarının da olduğu fark eden kahramanlarımız,köpeklerle dolaşan bir grup ucubenin saldırısına uğrar.Teker teker avlanmaya başlayan kafilemiz deyim yerindeyse kapana kısılmıştır.Gün doğana kadar saklanarak bir şekilde hayatta kalmayı planlasalar da işleri hiç de kolay olmasa gerek.

İyi;Karanlık sahnelerin çok olduğu,kovalamacalı sıkılmadan seyredebileceğiniz alternatiflerden biri.Bu filmi sevenler;Creep (2004) ve The Midnight Meat Train (2008) yapımlarını da izleyebilirler.
Kötü;Kurgu çok klişe.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!