The Grudge 3 (2009)

Fatih Varlık
0
Seriyi izleyenlerin anımsayacağı üzere lanet Tokyo'da sınırlı kalmayıp,Amerika topraklarına taşınmıştı.Kayako'nun evine girsin girmesin artık herkes büyük bir tehdit altında.Kayako'nun giderek artan öfkesini ise sonsuza dek dindirebilecek tek kişi olan Japon bir bayan,lanetin konuşlandığı Chicago'daki apartmanın yolunu tutmuştur...
Malumunuz apartmandaki ölümlerin ardından binada sadece birkaç aile yaşamaya devam etmektedir.Max ve kız kardeşleri(Lisa ve Rose) hem binanın ufak tefek eksikleriyle ilgilenmekte hem de mal sahiplerinin yeni kiracılar bulmasına aracılık etmektedirler.Abisi Max ve hasta kardeşi Rose'u yarı yolda bırakarak kendi hayallerinin peşinden gitmeyi planlayan Lisa ise ayrılık için uygun zamanı kollamaktadır.Lakin genç ailemizin kendi hallerinde takıla dursunlar,binada yaşayan diğer apartman sakinleride şüpheli şekillerde ölmeye başlamıştır.Minik Rose ise binada dolaşan beyaz tenli asyalı bir çocuktan söz etmektedir.(Toshio)
Kayako'nun lanetini bertaraf etmek için Japonya'dan Max ve ailesinin yaşadığı binaya gelen Naoko (aynı zamanda Kayako'nun kız kardeşi) Lisa'yı başlarına gelecekler konusunda uyarlamaya çalışsa da yeterince ikna edici olamaz.Dahası ölümün kol gezdiği apartmanda eğer tılsım yok edilemez ise lanet daha da güçlenecek ve bölgede yaşayan herkes için tehdit oluşturacaktır.Medyum annesinin ayinlerine benzer şekilde  kötü ruhu defetmek için Lisa ve kardeşi Rose'a ihtiyacı olan Naoko bakalım üstlendiği misyonda başarılı olabilecek midir?
Serinin diğer filmleri ;

İyi;Oldukça vasat,olumlu şeyler söylemek çok zor.
Kötü;Serinin ilk iki filminin ardından ticari kaygılarla çekilmiş vasatı geçemeyen bir yapım olduğunu söylemeliyim.Oyunculuk,makyajlar,kurgu tamamı başarısız.
Gereksiz;
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!