Shuttle (2008)

Fatih Varlık
0
Eğlenceli bir Meksika tatilinin ardından LA ye dönen iki samimi kız arkadaş;Mel ve Jules havaalanında beş parasız halde kalmıştır.Tanıştıkları iki genç ile (Seth ve Matt) muhabbetlerini ilerleten kahramanlarımız,bir yandan da şiddetli yağmurun devam ettiği gecede evlerine dönmek için taşıt arayışındadırlar.Yağmur nedeniyle epey ıslanan gençler pek de alternatifleri olmadığından havaalanı servisine binerler.İşte herşey kahramanlarımızın bu servise binmesi ile başlayacaktır.
Servis aracında gençler dışında sadece bir yolcu daha bulunmaktadır.Takım elbiseli,ciddi bir görüntüye sahip bu adam yolculuk boyunca sakinliğini korumaktadır.Servisin şoförü ise oldukça yardımsever kibar birisidir.Gecenin karanlığında yolculuklarına devam eden kafilemiz,gençlerin fark ettiği üzere tali yola sapmıştır.Şoförle bu durumu tartışmaya başlayan gençler bir an önce evlerinin gitme arzusundadır.Lakin anayolda çalışma olduğunu söyleyerek bildiğini okumaya eden şoförün davranışları giderek gizemli,asabi bir hal almaya başlamıştır.Oldukça tenha sokaklarda ilerlemeye devam eden servis aracı bir de ufak kaza atlatmaz mı?işte bu olay daha fazla sinirlerine hakim olamayan Seth ve şoför arasında gerginliğe yol açacaktır. 
Servisin tekerinin patlaması ile yolculuklarına kısa bir ara vermek zorunda kalan gençler,giderek işlerin tuhaflaşmaya başladığının farkına varacaktır.Dahası garip bir kaza sonrasında aralarında en iri yarı olan Matt'in yaralanması olayların başka bir boyuta taşınmasına neden olacaktır.Peki ama bütün bunlar ne içindir?Şoför gençlerden ne istemektedir?Bu bir soygun olabilir mi?

İyi;Uzun araba yolculukları içeren hoş bir gerilim filmi olduğunu söyleyebilirim.Kurgu sıkmadan ilerliyor.Finalde ne olacağını tahmin etmek oldukça zor.
Kötü;Filmin geneline bakıldığında son çeyrek fazlasıyla durağan geçiyor.
Gereksiz;
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!