Fear Itself: Skin and Bones (2008)

Fatih Varlık
0
Elena ve iki çocuğunu geride bırakarak avlanmak için arkadaşlarıyla dağa giden Grady,aradan neredeyse iki hafta geçmesine rağmen halen geri dönmemiştir.Grady'nin kardeşi olan Rowdy ise Elena ve çocukları teselli etmekle uğraşmaktadır.Kış çok sert şekilde geçmektedir ve dondurucu fırtına halen çevreyi esir almaktadır.Abisine olan sorumluluğunu yerine getirmek için hiç ümidi olmasa da yeniden dağın eteklerini turlamaya hazırlanan Rowdy büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.
Grady günler sonra geri dönmüştür.Soğuktan ve açlıktan bitap düşen kahramanımız daha ailesi ile hasret gideremeden dinlenmeye çekilmiştir.Doktorun durumunun iyi olduğunu söylemesi ile derin bir nefes alan Elena,Grady'nin soğuk ve mesafeli tavırlarına rağmen yaşadığı ölüm kalım mücadelesi sonrasında zamanla iyileşeceğini düşünmektedir.
Elena'nın pişirdiği sebze yemeklerini yemeyen ve asabi hareketler sergilemeye başlayan Grady,Rowdy de dahil olmak üzere herkesi endişelendirmektedir.Sanki o değil de başka biri dönmüştür.Zamanla çiftlikte bazı hayvanların katledilmesi ile uzun süredir burada çalışan eski bir kızıldereli olan Eddie,Grady'de bir şeylerin yolunda gitmediğinden emindir.Zira yıllar önce benzer  bir olay sonrasında ailesinden birinin de günler sonra dağdan geri dönerek,başka bir şeye dönüştüğüne şahit olmuştur.
"Windigo yüksek dağların fırtınalı soğuk yerlerinde yaşayan nefret dolu şeytani bir ruhtur. Dağda aç kalan ve ölmek üzere olan insanların bedenini ele geçirerek onları kanibal yaratıklara çevirir.İçindeki öfke ve açlık o kadar büyüktür ki asla bu iki arzusunu dindiremez."

İyi;Fear Itself serinin açık ara en korkunç ve kanlı bölümü olduğu söylenebilir.
Kötü;Bazı sahneler olmasa daha kaliteli bir şeyler ortaya çıkabilirmiş.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!