The Jungle (2013) - Ön inceleme

Fatih Varlık
0
The Jungle (2013) - Ön inceleme
Andrew Traucki imzalı "The Jungle" yönetmenin daha önceden olumlu sinyaller verdiği filmlerinin [
Black Water (2007) ve The Reef (2010) ] ardından korku-gerilim sineması için 2013 yılında vizyona girecek iddialı bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.Daha çok gerilim ağırlıklı filmler yapan Traucki,bu sefer de yine seyirciyi etkileme hususunda doğadan (öncesinde dev timsahlar ve köpek balıklarını kullandığı gibi) yardım almış.Mekan olarak ormanın seçilmesi gerilimin yanısıra üst düzey macera da vaad ediyor.Aşağıdaki kısa özeti itibariyle hemen akıllara Dying Breed (2008) filmini getiren yapımın nasıl eleştiriler alacağı şimdiden merak konusu...
"Soyları tükenmekte olan yırtıcı kediler ile ilgili araştırmalar yürüten Larry Black,film yapımcısı kardeşi Ben ile birlikte Endonezya ormanlarına kısa bir belgesel çekmek için seyahat eder.Amaçları yok olma tehdidi ile karşı karşıyaya olan Java leoparını görüntülemektedir.Ormanın derinlerine ulaştıklarında gezi giderek tehlikeli bir hal almaya başlayacaktır.Zira ormanın en ölümcül avcısı peşlerindedir..."

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!