Black Water (2007)

Fatih Varlık
0
Black Water (2007)
Grace,eşi Adam ve kız kardeşi Lee farklı bir şeyler yapmak için Kuzey Avustralya'ya tuzlu su timsahlarının yaşadığı bir östarine giderler.Planladıkları tatil gereği bot turuyla mangrove ağaçlarıyla çevrili göleti gezinecek olan kahramanlarımız,yanlarına aldıkları bir tur rehberi ile keşfe çıkarlar.Gel-git zonunda bulunan bölgede sular son birkaç gündür yükselmeye başlamıştır.Bundan ötürü türlü balıkların da uğrak yeri olması beklenen gölette hobileri olan avcılıkla da ilgilenebileceklerdir.
Jim isimli rehberleri önderliğinde küçük bir botla yola çıkan kahramanlarımız,suda fazla akıntının olmadığı bir noktayı seçerek balık avlamaya koyulurlar.Jim,eskiden tam da şu an bulundukları yerde yaşayan timsahların avlanarak bölge yakınlarındaki çiftliğe götürüldüklerini anlatır.Bu sırada ansızın botlarına şiddetli bir şekilde çarpan cisim alabora olmalarına neden olacaktır.Çok geçmeden büyük bir timsahın saldırına uğradıklarını anlayan kafilemizden ne yazık ki Jim diğerleri kadar şanslı değildir.Sudan hemen uzaklaşarak mangrove ağaçlarına tırmanan kahramanlarımız birkaç saat bekledikten sonra kendileri için yardıma gelebilecek kimsenin olmadığını düşünerek risk almaya karar verirler.Şimdi yapmaları gereken olabildiğince sessiz olmak koşuluyla tek kurtuluş yolu olarak gördükleri alabora olan botlarını çevirmektir.Ancak halen timsahın yakınlarda olabileceği gerçeği de tehdit olarak zihinlerinin bir kısmını meşgul etmeyi sürdürmektedir.


İyi;Tipik bir durum filmi.Kurgu ya da senaryo üzerine konuşulabilecek bir şey yok.Oyunculuk fena değil.Bu tarz köpek balıklı,timsahlı,anakondalı film sevenler Bait (2012),Rogue (2007) yapımlarını da izleyebilirler.
Kötü;Zaman zaman gerilim tırmansa da genel itibariyle sıkıcı bir yapım.Karakterlerin içinin doldurulmaması ve herhangi bir zeka parıltısına rastlanmaması  en büyük dezavantajlarını oluşturuyor.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!