Aftermath (2021)

Fatih Varlık
0

Aftermath (2021)
Natalie- Kevin Dadich çifti, evliliklerinde ciddi problemler yaşamakta, çözüm olarak ise bir süredir ilişki terapi psikoloğundan destek almaktadırlar. Mekân değişikliğinin her ikisi için de iyi gelebileceği önermesi üzerine, kelepir bulduğu bir evi satın almak üzere planlar yapan Kevin, yeni bir başlangıç arayışındadır.
Aftermath (2021)
Cinayet ve intihar vakalarından ötürü kötü şöhrete sahip olan malikaneyi ucuza kapatabileceğini düşünen Kevin, Natalie' nin de ilişkiyi kurtarabilmek için bazı tavizler verip ikna olmasını umut etmektedir. Zira yaşananlardan sonra eski evlerine tekrardan dönmenin anlamsızlığını vurgulayan kahramanımız, yeni evin evlilikleri için şans getireceğinden emindir. Üstelik aile bütçelerini de zorlamadan uygun fiyata sahip olabilecekleri ev, hayallerini kurdukları yaşam alanı ve konforunu da vaat etmektedir. Kevin' in aksine olan bitenleri şaşkınlıkla izleyen Natalie ise kendisini affettirebilmek için zoraki bir onaylamayla yeni eve taşınma fikrini benimsemek durumunda kalır. Daha çok işiyle gündeme gelmek isteyen Natalie, tasarımlarını rahatça hayata geçirebileceği kendisine ait bir çalışma odasına kavuşacağı için de ayrıca mutludur. Satın alma işlemlerinin tamamlanması ve kısa sürede eşyalarını taşımalarının ardından yeniden bir aile olmanın keyfini sürmeye başlayan kahramanlarımız, çok geçmeden malikanelerinde birtakım tuhaflıklar keşfetmeye başlarlar. Bazı eşyalar ortadan kaybolmakta ya da yer değiştirmekte, geceleri duvarlardan ve alt kattan gürültüler gelmektedir. İşini home office tarzı evinden yöneten ve kariyerinde tırmanışa geçen Natalie, günün hemen hemen tamamını evinde geçirdiği için kötü bir enerjinin sirayet ettiğini sezinlemeye başlar. Evin önceki sahiplerini de araştırıp, bir şeylerin yolunda gitmediğinden dem vuran kahramanımız, Kevin' in vurdum duymaz tavırları sonrasında yapa yalnız kalır. Geceleri kabusa dönen Natalie, sürekli ensesinden hissettiği bir nefesten ötürü birkaç kez polislerden destek istese de akıl sağlığının sorgulanmaya başlaması üzerine iyiden iyiye dehşete kapılır. Yaşadıklarının gerçek olduğunu kanıtlamak için evin mazisi ve birtakım karanlık sırları ortaya çıkarmaya kararlı olan kahramanımız, ürpertici bir yolculuğa adım atar...

İyi; Klişe lanetli ev konseptinin daha modern bir yorumu olan 'Aftermath', sürükleyici kurgusu ve gizem seviyesiyle göz atılabilir bir alternatif.
Kötü; Tahmin edilebilir kurgu, vasat oyunculuk performansları...
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!