Grave Encounters 2 (2012)

Fatih Varlık
0
Grave Encounters 2 (2012)
Alex,korku sinemasına gönülden bağlı başarılı bir öğrencidir.Dört yakın arkadaşı ile birlikte 'teen slasher' formatında,insanları gerçekten korkutacak bir şeyler yapma uğraşında olan kahramanımız öte yandan da yakın zaman önce Amerika'da sükse yapan "Grave Encounters" yapımı üzerine,nasıl bu kadar ilgi çekebildiği  sorusu eksenli çalışmalar yapmaktadır.Paranormal Activity,The Blair Witch Project gibi gerçek olaylardan esinlenerek çekildiği iddia edilen filmleri inceleyen Alex,youtube kanalı vasıtasıyla gizemli bir hayran edinir.
Death Awaits nickli yabancı Alex'in Grave Encounters filmi üzerinde yoğunlaşmasına teşvik edici bazı ufak ipuçları vermektedir.Sürekli yeni mesajlar ve ilgi çekici bilgiler yollayan 'Death Awaits' bahsi geçen sahnelerin çekildiği Kanada'da bulunan akıl hastanesine gelmeleri durumunda içeri girmelerine yardım edeceğini de söylemektedir.Film tamamlandıktan sonra oyunculara bir daha ulaşılamadığı ve o günden beri kayıp oldukları söylentisi Alex ve arkadaşlarının epey dikkatini çekecektir.Kahramanlarımız bitirme projelerini ve uzun süredir uğraştıkları senaryolarını askıya alarak,Grave Encounters film ekibi hakkında belgesel niteliğinde bir çalışma yapmaya karar verirler.Ancak cast ekibinden hiç kimseye ulaşamayan gençler soluğu yapımcının yanında aldıklarında ise gerçekten de çekim sürecinde bazı karanlık noktalar olduğundan şüphelenmeye başlarlar.Öncesinde absürt efektler ve komik makyajlardan oluştuğunu düşündükleri filmin çok daha fazlasını içinde barındıran sahiden de metafizik olayların eşiği,asla girmemeleri gereken bir yer olduğunu anladıklarında ise artık her şey için çok geç olacaktır...


İyi;Serinin başarılı bulduğum ilk yapımının ardından,benzer bir kurgu ile kelimenin tam anlamıyla devam niteliği taşıyor.Akıl hastanesinde geçen sahneler gerilim yönünden tatmin edici.Grave Encounters (2011) incelemesi için tıklayınız.
Kötü;İlk yarısı itibariyle epey sıkıcı.Açıkçası ilk filmin üzerine beklenti anlamında pek de birşey koydukları söylenemez.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!