The Surgeon (Cerrah) Tess Gerritsen

Fatih Varlık
0
The Surgeon (Cerrah) Tess Gerritsen
Dr. Catherine Cordell Savannah'da seri cinayetler işleyen eli kanı bir katilin kurbanı olmak üzereyken onu silahla öldürerek kurtulmayı başarır.Yaşadığı trajedinin ardından Boston’a taşınarak kendisini işini adayan Catherine,şehirde acımasız bir katilin dehşet saçması sonrasında yeniden unutmak istediği korku dolu günlerine dönmek zorunda kalır.Cerrah namı ile bilinen seri katil;daha önce tecavüze uğramış kadınlar arasında seçtiği savunmasız kurbanlarını,gece yarısı gafil avlayarak belli bir süre kedi fare oyunu oynadıktan sonra rahimlerini sökerek sapıkça öldürmektedir.Soruşturmaya dahil olan Dedektif Thomas Moore ve Rizzoli ise Cerrah’ın izini sürerken,kurbanların cesetleri ve otopsileri sonucunda Catherine’e yaklaşık bir yıl önce saldırıda bulunan Capra’nın stiline olan benzerlikler göze çarpacaktır.Bu aşamada Catherine’den yardım almayı düşünen kahramanlarımız,saldırıya uğradığı günün ardından polis raporuna geçmeyen bazı detayları öğrenmeyi umarlar.Zira Catherine,asistanı olan Capra’nın haince hazırladığı planına esir olduğu gece,kendisine verilen ilacın etkisiyle bazı şeyleri hatırlayamamaktadır.
Gün geçtikçe kente daha fazla terör salan Cerrah'ın eylemlerine devam etmesi ve her seferinde Catherine'e bir adım daha yaklaşması gerilimi tırmandıracaktır.Cerrah'ı bir an önce adalete teslim etmek için elinden geleni yapmaya kararlı olan Rizzoli ise meseleyi kişiselleştirmeye başlamıştır.Öte yandan Catherine ve Moore'un duygusal olarak yakınlaşması her şeyi daha da karmaşık hale getirecektir...

Yorumlar;
'Tüyler ürpertici... Cerrah okuru daha ilk sayfadan avucunun içine alacaktır."
Chiago Tribune

"Yüreğinizin çarpmasına, nabzınızın hızlanmasına hazırlanın... Eğer aradığınız yüksek voltajlı gerilimse, doğru kitabı buldunuz demektir."
Romantic Times

'Sürükleyici... Kitabı okurken kapınızın kilidini bir daha kontrol edeceksiniz."
The Gazette


Yazar Hakkında
Tess Gerritsen yazmaya odaklanmak için dahiliye uzmanı olarak sürdürdüğü başarılı hekimlik kariyerini bıraktı. New York Times'ın çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan ilk tıbbî gerilim romanı Harvest'le dünya çapında başarı kazandı.Yazarın Türkçe olarak yayınlanan başlıca eserleri;



1. Cerrah - Doğan Kitap
2. Çırak - Martı Yayınları
3. Günahkar - Martı Yayınları
4. İkiz Bedenler - Martı Yayınları
5. Siliniş - Martı Yayınları
6. Mefisto Kulübü - Martı Yayınları
7. Hasat - Bilge Kültür Sanat
8. Yörünge - Bilge Kültür Sanat
9. Kemik Bahçesi - Doğan Kitap
10. Gece Nöbeti - Martı Yayınları
11. Ruh Kolleksiyoncusu - Doğan Kitap
12. Bıçak Sırtı - Martı Yayınları
13. Kan Gölü - Martı Yayınları
14. Asla Arkana Bakma - Martı Yayınları




Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!