A Perfect Getaway (2009)

Fatih Varlık
0
Cydney-Cliff çifti balayı tatili için Hawaii'nin yolunu tutmuştur.Adaya ulaşan ikilimiz eğlenceli geçeceğini düşündükleri gezi sırasında evli olduklarını iddia eden bir çifti otostopçu olarak arabalarına alırlar.Ancak yaşanan gerilim sonrasında yola yalnız devam eden çiftimiz,günün ilerleyen saatlerinde halen adada olduğundan şüphelenilen biri kadın diğeri erkek iki katil olduğunu öğrenirler.Artık daha dikkatli olmaya çalışan ikilimiz,yolculukları sırasında Nick isimli karizmatik bir gençle tanışırlar.Çevreyi yakından tanıdığını söyleyen Nick ile beraber takılmayı düşünen kahramanlarımızı gerilim dolu anlar beklemektedir.
Doğal güzellikle çevrili mekanın en özel yerlerinden biri olduğunu düşündüğü kamp yaptığı alana kahramanlarımızı davet eden Nick,aynı zamanda kız arkadaşı Gina'nın da orada olduğunu söyleyerek genç çiftimizi peşine takıp kamp yaptığı bölgeye getirir.Gina ile tanışan yeni evli çiftimiz onlarla beraber seyahatlerine devam etmeye karar verirler.Ne yazık ki çok geçmeden bastıran yağmur sonrasında kamptan epey uzaklarda mahsur kalan kafilemiz çadır kurarak geceyi geçirmek zorunda kalacaktır.Bu sırada ormanda sahipsiz iki sırt çantası bulmaları ise tedirgin olmalarına yetecektir.
Bu sırada Nick'in tavırlarından ve sürekli ağzından düşürmediği tuhaf hikayelerinden ötürü rahatsız olmaya başlayan Cliff-Cydney çifti kibar bir şekilde kendi yollarına gitme fikrini dillendirmek amacındadır.Ne de olsa bulundukları adada şu an itibariyle gizemli katiller dolaşmaktadır ve henüz yeni tanıştıkları bir çifte güvenme konusunda kararsızdırlar.Bakalım eğlenceli başlayan tatil,yine keyifli bir şekilde sonlanabilecek mi?

İyi;Gerçekten muazzam bir seyir zevki içerisinde insanı görsel olarak büyüleyen mekanda geçen yapım,ters köşeye yatıran finaliyle de izlenilesi.Oyunculuk oldukça başarılı.Bu filmi sevenler And Soon the Darkness (2010) yapımını da izleyebilirler.
Kötü;Gizem seviyesi daha üst seviyede tutulabilirdi.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!