Landmine Goes Click (2015)

Fatih Varlık
0
Landmine Goes Click (2015)
Üç yakın arkadaş Daniel, Alicia ve Chris stres atmak ve temiz hava almak için kamp yapmaya karar verirler. Gürcistan sınırları içerisinde yer alan, dağlık bir araziye giden kahramanlarımız; gözlerden uzakta, adrenalin ve  eğlence dolu vakit geçirmeyi ummaktadırlar. Öte yandan düğün günleri yaklaşan Daniel ve Alicia, en yakın dostları ve sağdıçları olan Chris ile beraber bu geziyi evlilik öncesi minik bir kaçamak olarak görmektedirler. 
Landmine Goes Click (2015)
Kamp alanına ulaşan kahramanlarımız, uzun araba yolculuklarıyla geçen ilk günün yorgunluğunu atabilmek için kurdukları çadırlara çekilirler. Ertesi sabah Daniel' in daha önce sözünü etmediği Devi isimli bir arkadaşı da tur rehberi olarak aralarına katılır. İngilizcesi pek de iyi olmayan Devi, bu arazinin Rus işgalinden kalma eski bir savaş alanı olduğu detayını paylaşır. Ormanlık ve tepelerle dolu sarp araziyi kolaçan etmeden önce hatıra fotoğrafı çektirmek için Devi' nin kadrajına giren gençler büyük bir şok yaşarlar. Zira tam da Chris' in ayağının altında infilak etmeye hazır bir mayın tetiklenmiştir. Dehşete kapılan kahramanlarımız herhangi bir cep telefonu sinyali alamadıkları gibi şehir merkezinden de yaklaşık dört saat mesafe uzakta çaresiz bir başlarına kalırlar. Ağırlık merkezini bozmamak ve mayının patlamaması için olabildiğince sabit ve hareketsiz kalması gereken Chris, soğuk terler dökmeye başlar. Hemen arkadaşı Devi' nin şehir merkezine gidip yardım getirmesini söyleyen Daniel ise Alicia' nın aksine daha sakin davranmaktadır. Panik ve korkuyla geçen dakikalar sonrasında, evliliğe son adımı atmak için gün saydığı Alicia ile ilgili bir takım sırlar keşfeden Daniel, daha fazla sinirlerine hakim olamaz. Öte yandan sırtında av tüfeği ve köpeğiyle beraber etrafı kolaçan etmek için gürültüye gelen Ilya, neler olup bittiğini anlamaya çalışmaktadır. Ilya' nın kendilerini için şans olduğunu düşünen Chris ve Alicia ise tanımadıkları bir yabancıdan yardım medet umarlar...
İyi; Tekinsiz atmosferi ve sürekli tırmanan gerilim seviyesiyle vasatın üzerinde bir yapım. Düşük bütçeli bir film olmasına rağmen karakter seçimleri ve intikam teması sürükleyici şekilde işlenmiş.
Kötü; Nispeten ağır ilerleyen senaryo yer yer sıkıcı gelebilir.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!