The Hole (2009)

Fatih Varlık
2
After Dark Horror Movies
Ailevi sorunlardan ötürü sürekli ülkenin dört bir yanına taşınmak zorunda kalan Susan ve iki oğlu,bu sefer yerleştikleri yeni evlerinde kalıcı olmaya çalışmaktadır.Özellikle annelerinin ısrarı üzerine yeni evlerine alışmaya çalışan Lucas ve abisi Dane,çok geçmeden gizemli bir uğraşı edineceklerdir.Evlerinin bodrum katında kilitli bir delik bulan kahramanlarımız,komşunun kızı Julie'nin de aralarına katılması ile kilitleri kırarak içeride neler olduğuna göz atmak isterler.Bu olayla beraber rutin hayatlarına gizem ve gerilim ekleyen gençler bakalım bulaştıkları beladan kurtulabilecekler midir?
Bodrum katındaki deliğin sonu olmayan bir kuyu olduğunu kavrayan gençler,aileleri ile iletişime geçmek yerine ufak sırları olarak bu meseleyi saklamayı planlarlar.Ancak kısa zamanda işler ters gitmeye başlayacaktır.Keza evlerinin içinde dolaşan minik bir kız çocuğu kahramanlarımız epey telaşlandırmaya yetmiştir.Olaylarla deliğin arasında ilişki kuran Dane,öncesinde sıkı bir şekilde kilitli olan deliği yeniden kapatmaya çalışır.Lakin her denemesinde bir şekilde açıldığını fark eden gençler,evin eski sahibi ile bu konu hakkında konuşmaya giderler.
Zamanla gizemli deliğin kahramanlarımızın korkularından beslendiğini ve bu şekilde onlara oyunlar oynadığını kavrayan gençler,meseleden kaçmak yerine üstesinden gelmeye çalışacaklar.Özellikle Lucas'ın ansızın ortadan kaybolması üzerine kardeşini kurtarmak için her şeyi göze alan Dane ise geçmişe dair enteresan bir sürprizle karşılacak...


İyi;Tipik gizemli yapımlardan biri.Neler olduğunu anlayana kadar gayet sürükleyici.Esasında 9-16 yaş grubu izleyiciler için oldukça tatmin edeci olduğu söylenebilir.
Kötü;Son bölüm  yapımın 3D vizyona girmesinden ötürü fazlaca grafiklerden oluşmuş.
Gereksiz;
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

2Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

  1. garip garip filer
    hepbizi bulabilirler
    ne gerek var bunlara

    tasarımı değiştirmişin fakat eski tas9•rım bence daha iyiydi

    YanıtlaSil
  2. Uzun süredir sidebarları yan yana kullanmak istiyordum.Pek çok kişi eski temanın göz yorduğunu söylemişti.Yeni tasarım fena olmadı,bakalım bi süre de böyle kullanalım.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!