The Walking Dead - What Lies Ahead (S2E1)

Fatih Varlık
0
Jenner’ın teklifini geri çevirerek C.D.C den ayrılan kahramanlarımıza,esasında orada kalarak intihar etmeyi düşünen Andrea ve onun peşinden giden Dale de son anda fikirlerini değiştirerek,katılmayı başarmıştır. Fort Benning yolunu tutan kafilemiz,belki de orada huzura kavuşacaktır.Atlanta faciasının ardından,bu sefer daha organize ve kararlı olarak yola koyulan kahramanlarımız,otoyolun tıkalı olması ile geçici bir şok yaşayacaktır. Terk edilmiş taşıtların aralarından yavaş yavaş sıyrılmaya çalışan kafilemiz,havanın kararmaya başlaması ile bir aylak sürüsünün tacizine uğrayacakdır.Tam saklanarak,tehlikeyi atlattıklarını düşünmeye başladıkları anda ise Sophia’nın peşine düşen iki aylak yüzünden zor durumda kalacaklar.
Rick sürü halinde gezen diğer aylakların olası bir silah sesi ile dikkatlerini çekmemek için,ormanın derinliklerine Sophie’yi kurtarabilmek üzere iki aylakla mücadeleye girişecektir.Lakin tam aylakların hakkından gelmişken,Sophie bir anda ortadan kaybolmuştur…Gruplar halinde Sophie’yi bulmak amacıyla ormanı allak bulak eden ekibimiz,gelen çan sesleri ile yeni bir rota belirlemek zorunda kalacaktır.
Yeni sezonun kaldığı yerden bomba gibi başladığını söylesek yanlış olmaz.Özellikle otoyol sahnelerin oldukça başarılı olduğunu söylemeliyim.Ayrıca  Sophie'nin ortadan kaybolması,kafilemiz için epey problem yaratacak.Seri kararlar alması gereken Rick problemlerin üstesinden gelme konusunda aksamaya başlayacak gibi...


The Walking Dead 2.sezon genel görünüş için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!