The Covenant (2006)

Fatih Varlık
0
The Covenant (2006)
Spenser Akademi'nin dört yakışıklı öğrencisi (Caleb,Reid,Tyler ve Pogue) namı diğer Ipswich oğulları (Sons of Ipswich) kampüsün en ilgi çekici,en popüler delikanlılarıdır.Birbirlerine büyük bir bağlılık duymalarının yanı sıra 17.yy'dan kalma yaklaşık 300 yıllık bir sırrı da paylaşan gençler,gerekmedikçe kullanmamaya söz verdikleri süper güçlere sahiptirler.
The Covenant (2006)
17.yüzyılda cadılarla yapılan anlaşma sonucu özel güçler kazanan beş köklü aileden dördü günümüze kadar ulaşabilmiş ve güçlerini korumuşken,hırslarına yenik düşen beşinci aile sürgün edilerek yok olmuştur.İşte bu dört ailenin temsilcileri olan Caleb,Reid,Tyler ve Pogue süper güçlerinin ötesinde sıradan bir hayat sürdürmektedir. Günün birinde kampüse yeni katılan Chase ile tanışan kahramanlarımız,çok geçmeden onda bir şeylerin yolunda gitmediğini anlarlar.Öte yandan Caleb'in okula yeni nakil olan Sarah ile yakınlaşması,özellikle Reid ile arasının açılmasına sebep olur.Caleb'in güçlerinin zirveye yükseleceği on sekizinci yaş günü yaklaşırken kampüste gizlice birinin süper güçler kullanmaya başlaması ortamı germeye yetecektir.Birbirlerini suçlayan Ipswich oğulları Caleb'in yükselmesine bu denli az zaman kalmışken kimin güçlerini düşmanca kullandığını sorgulamaya başlarlar.Sürgün edilen beşinci Ipswich oğlunun ansızın ortaya çıkması sonrasında kahramanlarımızı ve onların sevdiklerini tehdit etmesi  gençlerin yeniden bir araya gelip beraber hareket etmesine sebep olacaktır.5.oğul hepsinden daha güçlüdür ve dahası onların da güçlerini toplamak için savaş açmıştır.Yaş gününe saatler kalan Caleb ise önemli bir seçim yapmak zorundadır...
İyi;Oyuncu kadrosunun gençlerden oluştuğu,sürükleyici bir gençlik-macera karışımı fantastik yapım.Kurgu akıcı,görsel olarak dönemin şartlarına göre fena değil.
Kötü;İlk yarısı itibariyle eğlenceli devam etse de,ne yazık ki klişelerle dolu sıkıcı bir son çeyreğe sahip.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!