Good Time (2017)

Fatih Varlık
0
Good Time (2017)
Başarısız bir banka soygunu girişiminin ardından, kardeşi Nick' in polislere yakayı kaptırması sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Connie, işleri yoluna koymak ve kardeşinin kefaretini ödeyebilmek için yeni bir çözüm arayışındadır. Zihinsel engelli olan kardeşi Nick' den başka hayatta güvenebileceği kimse kalmayan, asosyal takılan Connie, kapılar kapılar ardında bir gece bile geçiremeyebileceğini düşündüğü kardeşini ne pahasına olursa olsun kurtarmaya karar verir.
Good Time (2017)
Kefaret sorununu çözmek için çok paraya ihtiyacı olan Connie, karşılayamayacağı miktarları ödünç alabilmek için psikolojik sorunları olan kız arkadaşından yardım umar. En kötü kredi kartlarını patlatarak bir şekilde yoluna devam etmeyi planlasada işler bir türlü yolunda gitmez ve parayı bulamadığı için illegal yollara sapmaya başlar. Saatler ilerledikçe zaman baskısını daha da fazla hissetmeye başlayan kahramanımız, artan stres seviyesi ve gerilime rağmen çözüm olabileceğini düşündüğü yeni alternatiflere yelken açar. Yanlış anlaşılmalar ve kaotik atmosferden ötürü bir dizi hata yapan Connie, işlerin hızla çığırından çıktığına şahit olur. Polisler ve tekinsiz adamlarla başı beladadır. Dahası kovalamacalarla geçen gecede rahat bir nefes alabilmek için bir an bile duraksayamayan kahramanımız, yanında onaltı yaşında genç bir kız ve yüzü gözü sarılı tanımadığı tuhaf bir adamla, sil baştan yeni bir plana girişmek zorunda kalır. Kardeşi Nick' in özgür kalabilmesi için her şeyi göze alan Connie, radikal kararlar almak zorundadır.


İyi; Sürükleyici kurgusu, hikayesi, cesur anlatımı ve oyunculuk performanslarıyla göz atılması gereken oldukça başarılı bir dram- gerilim filmi. Giderek tırmanan gerilim ve kaotik atmosfer başlıca diğer artılar...
Kötü; Bir tık rahatsız edici bir film olduğunu, sinematikler ve kaotik atmosferin herkese hitap edemeyebileceğini anımsatayım.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!