Slither (2006)

Fatih Varlık
0
Slither (2006)
Her ne kadar “Slither” filmini belli bir kategori altında sınıflandıramasak da, biraz gerilim, biraz komedi biraz da bilim-kurgu tadı alabileceğinizi vadediyorum. Ancak şunu belirteyim ki her şeyden biraz biraz olan bu yapımda, hiç bir şey tam değil. Yer yer baya baya bir komedi filmi tadı alabilirsiniz,yoğun korku-gerilim sahneleri bekleyerek izlemeyin derim.
Wheelsy kasabası tarihinde hiç olmadığı kadar tuhaf olaylar yaşamaktadır. Öyle ki kayıp evcil hayvan ilanları, büyükbaş hayvanların paramparça katledilişi vs her şey gittikçe sıra dışı olmaya başlamıştır. Kasabanın sakinleri ise henüz kendilerini bekleyen olası tehlikenin farkında değildir, herkes gündelik yaşamına kaldığı yerden devam etmektedir.
Slither (2006)
Grant kasabanın milyoneridir. Orta yaşların biraz üzerindeki kahramanımız,aksi yapısı sebebiyle pek çok kişi tarafından nefretle karşılanmaktadır. Eşi Starla ise genç ve bir o kadar da alımlı bir bayandır. Henüz ergenlik çağında ailesinin dağılması ile hayata tutunabilmek için Grant’ın ona yapmış olduğu teklifi kabul etmiş ve eğitimini onun verdiği paralar ile tamamlamıştır. Sonrasında ise bir nevi vefa borcunu ödemek üzere Grant’ın evlilik teklifini kabul etmiştir. Tahmin edeceğiniz üzere aralarında bir hayli yaş farkı bulunan Grant ve Starla, evliliklerinde bir takım sorunlarla yüzleşmektedir.Özellikle Starla pek çok kez Grant’ın yaptığı kurlara cevap vermeyip onu reddetmektedir. Bu durumu bir hayli içerleyen Grant, teselliyi barda içerken karşılaştığı eski eşinin kardeşinde(Brenda) bulur. Brenda ile hoş bir gece geçirmek isteyen kahramanımız,ormanda :D ilerlerken çalıların arasında pupa benzeri garip bir organizma keşfeder. Dahası saldırıya uğrar...
Slither (2006)
Neyse ki ölümden kurtulan Grant, içinde taşıdığı uzaylı(?) organizma ile evinin yolunu tutar. Oldukça aç olduğu her halinden belli olan kahramanımız, etçil bir avcıya dönüşmüştür adeta. Dolapta bulduğu bütün yiyecekleri tüketen Grant, daha fazlası için kendisine bir oda inşa eder. Öte yandan içindeki uzaylı organizma kahramanımız gençleşmesine ve yeniden eski gücüne kavuşmasını sağlamıştır. Sanki ergenlik çağını tekrardan yaşamaya başlayan Grant, bu haliyle Starla’nın da hayli dikkatini çeker. Ancak bu illeti karısına bulaştırmayı kesinlikle aklının ucundan geçirmeyen kahramanımız, giderek yalnızlaşmaya başlar. Bu sırada Starla, Grant’ın evlerindeki bir odayı deyim yerindeyse mezbahaya çevirdiğinin fark edip vakit kaybetmeden polislere haber verir. 
Şerif Billy ve arkadaşları tim kurarak Grant’ın peşine düşerler. Çok geçmeden olaylar kontrolden çıkmaya başlar. Neyse ki Starla' nın olup bitenleri sonlandırabilecek dahice :) bir fikri vardır...


İyi;Eğlenceli bir yapım. Küçük kasabalarda geçen yaratık temalı filmler genelde hoş olur.
Kötü;Mizahın gerilimin önüne geçmesi. Klişelerin çokluğu.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!