American Horror Story - The Coat Hanger (S2E9)

Fatih Varlık
0
American Horror Story - The Coat Hanger (S2E9)
Grace'in ölümünün ardından cesetten kurtulmaya hazırlanan Arthur,bilimsel olarak anlamdıramadığı bir takım metafizik olaylar yaşar.Grace bir anda ortadan yok olmuştur.Daha önce Kit'in anlattığı uzaylı hikayesini değersiz ve uydurma olarak düşünse de hem Alma'nın cesedinin bulunamamış olması hem de Grace'in gözlerinin önünde ortadan kaybolması yeni bir fikir üstünde yoğunlaşmasına neden olacaktır.Arthur,Kit ile beraber olan kadınların uzaylılar tarafından kaçırıldıklarını düşünmektedir.Şimdi ise kurguladığı planı bir nevi kasedi geriye sardırmak olacaktır...
Rahibe Jude üstünde oynanan sayısız oyunlar ve komplolar en nihayetinde monsenyörün de Rahibe Mary'den taraf olması ile Jude ruhbanlık sınıfından çıkarılmıştır.Öncesinde tek sorumlu olduğu Briarclif'de hasta statüsünde,deli olarak gördüğü ve her türlü eziyeti yapmaktan çekinmediği insanlarla birlikte yaşamak zorunda kalan Jude,buraya hapisolmasında esas rolü üstlendiği Lana ile arkadaşlık kurmaya çalışacaktır.Öte yandan Thredson'u elinden kaçıran Lana,hamile olduğunun ortaya çıkması ile stres dolu bir sürece girecektir.Sonuçta sapık ruhlu bir seri katilin çocuğunu taşımaktadır.Son olarak sezon öncesi incelememde müjdesini verdiğim gibi Dylan McDermott'un da bu bölümle diziye dahil olduğunu ekleyelim.
American Horror Story ilk sezon incelemesi ve genel görünüm için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!