Timber Falls (2007)

Fatih Varlık
0
Mike,Sheryl çifti kısa bir kaçamak yapmak amacıyla Batı Virginia'nın dağlık bir milli parkına kamp kurmaya karar verirler.Buraya daha önce hiç gelmemiş olan kahramanlarımız,park görevlilerinin önerisi sonrasında yüksek bir tepeyi çadır kurmak için uygun görürler.Eğlenceli bir gecenin akabinde çadırda tek başına uyanan Mike,kız arkadaşı Sheryl'nin hemen konakladıkları yerin yakınında bulunan göle yüzmeye gitmiş olabileceğini düşünür.Lakin Sheryl orada değildir ve Mike tüm gün boyunca ormanı alt üst etse de ona ulaşamamıştır.Ufak bir kaza atlatan kahramanımız,kendisine yardım etmek maksadıyla evine konuk edildiği garip bir kadın tarafından ağırlanacaktır...
Mike'ın Sheryl'i aramak amacıyla telsizle park görevlisinden yardım istemesi üzerine,onu oyalamaya başlayan ev sahibi tuhaf kadın en sonunda niyetini belli edecektir.Ufak bir kovalamacanın sonrasında Mike kendisini gizemli bir yer altı odasında bulacaktır.Odada kız arkadaşı Sheryl'nin bağlanarak tutsak edildiğini gören kahramanımız,onu buradan çıkararak bir an önce kaçıp kurtulmanın peşindedir.Tüneller sayesinde bir şekilde ormana ulaşan çiftimiz,ne yazık ki peşlerine takılan garip bir ucube nedeniyle kapana kısılacaktır.Birden beliren garabet ucube de kimin nesidir?Aa durun! işte aradığımız adam,park görevlisi imdada yetişti.
Yeniden tutsak edilerek yer altı odasına götürülen çiftimiz,kendilerini sapkın bir ailenin ellerinde bulacaktır.Radikal bir dini görüşü benimseyen bu insanlar,zavallı çiftimizden kendileri için bir bebek yapmalarını istemektedir.Tabii öyle beş dakika da yapılacak bir iş değil bu :D Sapkın aile gerekli ortamı hazırlayacaktır ve bebeğin doğması için aylarca beklemeyi göze almıştır.Zaten bu aşamadan sonra da yapımın olmayan kalitesi tamamen yok oldu.Talep edilen tuhaf istek sonrasında afallayan çiftimiz,bakalım kendileri için en doğru kararı verebilecek mi?


İyi;Pek çok şey bir arada (ucube,şerif,orman,sapkın tarikat...)
Kötü;Her şeyden parça parça olsa da genel olarak hiç birinin tam olmadığını,kısaca vasatı aşamadığını ekleyelim.
Editör'ün Puanı

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!