Fear Itself: Eater (2008)

Fatih Varlık
0
Acemi polis Bannerman rutin geçen mesai sonrasında Mellor isimli azılı bir suçlunun birimlerine getirilmesi ile heyecanlanır.Zira çavuş Williams'ın bahsettiği üzerine tipik bir seri katilden epey farklıdır.Kurbanlarını özenle seçerek onlara günlerce işkenceler yapan Mellor,en nihayetinde diri diri yiyerek midesine indirir.Cajun misali katlettiği insanların derisinden-dişlerine her şeyleri sökerek kullanan Mellor,son derece dikkat edilmesi gereken eli kanlı bir canidir...
Daha ilk görüşten fiziği ile de dikkatleri çekmeyi başaran dev katil,Bannerman gibi çaylak bir polis için epey korku vericidir.Çavuşun evine gitmesi ile Mattingley ve Steinwitz ile gece nöbetine kalan kahramanımız saatler ilerledikçe bi şeylerin ters gitmeye başladığına şahit olacaktır.Mellor üzerini ceketiyle örterek ölü misali yatmaktadır,Steinwitz ise Bannerman'ın çok meraklı ve korkak olduğunu düşünerek onunla dalga geçmeye başlamıştır.Bir süredir ortalarda görünmeyen Mattingley, Mellor'ı gözetlemesi gerekirken aniden ortadan kaybolmuştur.Telsizle çavuşa son durum hakkında bilgi vermek isteyen Bannerman ne yazık ki elektronik aletlerin sebepsiz yere bozulması sonrasında epey panikler.İşin geyiğinde olan Steinwitz ise anlattığı ürpertici hikayeler ile kahramanımızın psikolojisini bozmaya başlamıştır.
Mahkumu kontrol etmek için üst kata çıkan Bannerman,Mellor'ın hücresinin kilitli olmadığını fark eder.Dahası karakolun dışarı açılan tüm kapıları ad kilitlenmiştir.Steinwitz ve Mattingley ise ortalarda yoktur.Anlaşılan iş başa düşmüştür.
"Bir adamın kalbini çıkarıp atması durmadan yersen;sadece onun gücüne değil,ruhuna da sahip olursun" (Eski bir voodoo sözü)

İyi;Serinin en dikkat çeken yapımlarından biri olduğunu söyleyebilirim.Stuart Gordon imzalı,hikayesi olan başarılı bir yapım.Kurgu akıcı,oyunculuk başarılı.
Kötü;Final çok daha iyi olabilirdi.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!