Fear Itself:Family Man (2008)

Fatih Varlık
0
Fear Itself dizisinin belki de en dikkat çeken yapımlarından biri olan Family Man,ilgiyle izleyebileceğiniz hoş bir alternatif.Filmin konusuna gelirsek;Dennis Mahoney kendi halinde mutlu bir ailesi olan,çevresindeki herkes tarafından saygı duyulan hem aşk hem iş konularında gayet başarılı biridir.Günün birinde talihsiz bir kaza geçiren kahramanımız,alel acele hastaneye kaldırılır.Bilinci yerine gelen Dennis uyandığında uzun süredir hastanede olduğunu öğrenir.Dahası her şey bi gariptir.Brautigan isimli kendisi gibi hastanede yatan biriyle tanışır lakin söyleyecekleri pek de hoşuna gidecek gibi değildir.
Günler sonra hasta yatağında uyanan Dennis,hemen hemşirelere eşi ve çocuklarının nerede olduğunu sorar.Ancak araya giren polis memuru onun eşi ya da çocukları olmadığını azılı bir suçlu olup,en nihayetinde yakalandığını söyler.Kahramanımız aynaya bakmasıyla beraber büyük bir şok yaşayacaktır.Hayal meyal hatırladığı Brautigan'ın suretine bürünmüştür.Her ne kadar gerçekte kim olduğu,ne iş yaptığını ve nerede oturduğunu söylese de herkesin idam cezasından yakayı sıyırmak için deli numarası yaptığını düşünmesini ile eli kolu bağlanacaktır.Tecride kapatılan kahramanımız inandırıcılık hususunda ciddi anlamda problemler yaşamaktadır.
Birinin kendisini ziyaret için geldiğini öğrenmesi ile eşinin olabileceğini düşünen kahramanımızın gördükleri sonrasında psikolojisi iyice alt üst olacaktır.Zira azılı katil Brautigan benzer şekilde gerçekte Dennis'in olması gereken surettedir.Dahası Dennis'in çocuklarına babalık yapmakta,onun iş yerine giderek çalışmakta,eşi ile aynı yatağı paylaşmaktadır...
İyi;Serinin en dikkat çeken yapımlarından biri.Kurgu,konu ve oyunculuk gayet başarılı.
Kötü;Sürenin kısalığından ötürü final biraz aceleye getirilmiş.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!