Pulse (2006)

Fatih Varlık
0
Pulse (2006)
Josh ve Zieglar bir telekom projesi üzerinde çalışırlarken,daha önce bilinmeyen yeni bir kablosuz ağ olduğunu keşfederler.Ağ üzerinden araştırmalarını yöneten kahramanlarımız ne yazık ki çok geçmeden dünyevi olmayan sıradışı olaylar yaşamaya başlayacaktır.Çalıştıkları labaratuvarlarında kameralara yansıyan paranormal görüntüler ve sinyalle çalışan cep telefonu,bilgisayar,pda gibi cihazlarında anormallikler saptayan ikilimiz en nihayetinde nasıl bir belaya bulaştıklarını öğreneceklerdir.Ancak virüsü durdurabilmek için yeterli cesareti gösteremeyen Zieglar,kendisini izole ederek çevresinde olan bitenleri kaygı ile izlemektedir.
Josh'ın hareketlerindeki garipliklerden ve kendisine zaman ayırmamasından şikayetçi olan Mattie,günün birinde erkek arkadaşı Josh'ın gönderdiği anlamsız mesajlar sonrasında onu evinde ziyaret etmeye karar verir.Josh'ın evine ulaşan kahramanımız,sanki aylardır burada hiç kimse yaşamamış izlenimine kapılacaktır.Zira ev çok havasız olup,dolaptaki yiyecekler çürümüş,son derece dağınık bir ortam hakimdir.Çalışan bilgisayara göz attıktan sonra ansızın Josh'ın arkasında belirmesi ile panikleyen Mattie,ne yazık ki çok sevdiği erkek arkadaşının oracıkta intihar edişini izlemek zorunda kalacaktır.
Zamanla kampüsteki herkesin tuhaf tavırlar sergilemeye başladığını ve şehirdeki intihar vakalarının hiç olmadığı kadar arttığını öğrenen Mattie,Dexter ile beraber olayların perde arkasını aralamak istemektedir.Şehirde ise kaos hakimdir ve bir şeyler yapmak istiyorlarsa bir an önce harekete geçmelidirler.Anahtar ise Zieglar'dan başkası değildir.


İyi;Eh işte denebilecek vasat bir yapım.
Kötü;Kurgu vasat,oyunculuk idare eder,birkaç sahne dışında efektler ve animasyonlar da yetersiz.
Editör'ün Puanı

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!