The Clinic (2010)

Fatih Varlık
0

Camiron ve hamile nişanlısı Beth her yıl yaptıkları gibi yine yılbaşını beraber geçirmek için Beth'in annesinin evine doğru yola çıkarlar.Ülkeyi boydan boya kat etmeleri gerektiğinden ötürü Camiron biraz bozuk atsa da hamile nişanlısını kırmak istemez.Yolda ufak bir kaza atlatan genç çiftimiz gece yarısı yeniden yola çıkmayı göze alamaz ve ufak bir motelde geceyi geçirmeyi planlar.İşte her şey bu motele girmeleri ile başlayacaktır.
Resepsiyon görevlisinin tuhaf tavırlarından ve tekin olmayan görüntüsünden pek hoşlanmasalarda,motele yerleşen kahramanlarımız bir an önce sabahı etme derdindedir.Gece yarısı acıkan Camiron odada Beth'i yalnız bırakarak dışarı çıkar.Geri döndüğünde hamile sevgilisinin odada olmadığını görünce panikleyerek,hemen resepsiyonisti suçlayıp Beth'in kaybolmasından onu sorumlu tutar.Lakin polisi devreye soksa da derdini tam olarak anlatamaz.Peki ama ne olmuştur da bir anda Beth arkasında hiç bir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştur?
Eski fabrika benzeri büyük bir binada içi buzlarla dolu paslı bir küvette uyanan Beth ise panik içerisindedir.Zira doğum gerçekleşmiştir ve daha bebeğini göremeden ayrı kalmak zorunda kalmıştır.Birileri onu zorla burada tutsak etmektedir.Üzerinde sayılar olan bir üniformayı giyinen kahramanımız binada dolaşmaya başladıkça kendisi ile benzer durumda olan yeni doğum yapmış bayanlarla karşılaşır.

Hepsinin amacı ortaktır ve bebeklerini aramaktadırlar.Bu arada üstlerindeki benzer üniformalar ve sayıların bir şeyler ifade edebileceğini düşünen Beth,binadan çıkmak için keşfe koyulmuştur.En nihayetinde bebeklerin bulduğu bir odaya giren kahramanlarımız ne yazık ki onlara kavuşabilmek için kilitleri açmalıdırlar.Hangi bebeğin kime ait olduğunu bilmeseler de bileklerindeki farklı renklerden yorum yapan talihsiz bayanlar bir de teker teker peşlerine düşerek,kendilerini öldürmek için uğraşan yine üniformalı bir kadınında olduğunu öğrenmeleri ile iyice kapana kısılırlar...


İyi;Atmosfer,kurgu sürükleyici.
Kötü;Son çeyrek filmin genel görüntüsünün epey altında kalmış gibi.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!