The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013)

Fatih Varlık
0
The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (2013)
Genç bir çift olan Lisa-Andy Wyrick ikilisi küçük kızları Heidi ile beraber Georgia'da tarihi bir eve taşınırlar.Bütçelerine uygun buldukları,buram buram mazi kokan yeni evlerinde adapte olmaya çalışan kahramanlarımız,Lisa'nın kız kardeşi Joyce'un da katılımı ile tam kadro olurlar.Joyce erkeklerle sorunlar yaşayan başına buyruk bir kadındır.Ancak yeğeni Heidi ile arasından su sızmamaktadır.

Günün birinde evlerinin çevresinde Mr.Gordy diye yaşlı bir adamla tanıştığını söyleyen Heidi herkesi şaşırtmayı başaracaktır.Dahası ormanda büyük bir salıncak olduğunu söyleyen bu gizemli adam,bahçelerinde de para dolu bir çuvalın varlığından söz etmektedir.Joyce ise tıpkı geçmişte kız kardeşi Lisa'nın da başına geldiği gibi Heidi'nin bazı kadim yeteneklere sahip olmasından ve bu nedenle aslında var olmayan kişilerle ilişki kurabildiğinden şüphelenmektedir.Kızının normal,sağlıklı bir çocuk olduğunu düşünen Lisa ise buhranlı bir dönemin eşiğindedir.Zira evlerinden yalnız olmadıklarını hisseden kahramanımız,Heidi'nin de Mr.Gordy isimli biriyle sık sık konuştuğunu ve arkadaşlık ettiğini söylemesi üzerine panikleyecektir.Öte yandan evin mazisini araştırmaya başlayan Lisa,Peder Jones'un yardımları ile burada eskiden Mr.Gordy isimli kötü şöhrete sahip birinin yaşadığı bilgisini edinecektir.Dahası uzun yıllar evvel bu evin,kölelerin kaçış yolu olan gizli bir yer altı tüneli üzerinde konumlandığını,onlarca kölenin özgürlüğü için bu yolu katettiğini öğrendiğinde ise iyiden iyiye rahatsız olacaktır.Yer altında gizli,karanlık sırlarla yüzleşmek hiç de kolay olmayacak...


İyi;Gizem seviyesi yeterli düzeyde.Serinin ilk filminde"The Haunting in Connecticut (2009)" olduğu gibi yine içi dolu bir kurgu bizleri bekliyor.Oyunculuk,mekan ve atmosfer tatmin edici.
Kötü;Kurgunun klişe olması başlıca eksilerini oluşturuyor.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!