Summer Camp (2015)

Fatih Varlık
0
Summer Camp (2015)
İspanya' nın kuzeyinde eski bir kamp alanında, öğrenciler için ingilizce dil danışmanlığı yapan Antonio, bu yıl da yazın gelmesiyle hazırlıklara başlar. Amerika' dan iş için davet ettiği ve öğrencilere dil danışmanlığı yapacak olan Will, Christy ve Michelle' in de kamp alanına gelmesiyle, kursun programı ve beklentileri hakkında kısa bir brifing yapan Antonio, öğrencilerin ertesi gün geleceğini söyleyerek etrafı gezdirir. 
Summer Camp (2015)
Uzun süredir bakımsız kalan kamp arazisi gözlerden uzakta, çevresinde ormanlar bulunan sessiz bir coğrafyanın içerisindedir. Öte yandan kampın yakınlarında bir grup aylak keşin bulunması Antonio' nun henüz sözleşme imzaladığı Christy ve Michelle' in ürkmelerine sebep olur. Öğrencileri eğlendirmek için getirdikleri hayvanlardan bazılarının saldırgan davranışlar sergilemeye başlaması ise işlerin yolunda gitmediğinin gösterir. Bakıcının, köpeklerden birinin kuduz olduğunu söylemesi üzerine, veteriner eğitimi aldığını dillendirip, kızları etkilemek için köpeğin yanına sokulan Will, kesinlikle kuduz olmadığını ve kursun sorunsuz bir şekilde başlaması gerektiğini söyler. Öğrenciler gelmeden önceki son gecelerini alkol alıp eğlenerek geçirmeyi düşünen gençler, ufak bir çilingir sofrası kurmaya koyulurlar. Şarap almak için mahzene inen Antonio ve Will, uzun süredir bakımsızlıktan etrafın polenlerle kaplı olduğunu fark eder. Bu sırada ansızın ağzından siyah salyalar gelmeye başlayan ve adeta deliren Antonio, Will' e saldırır. Neler olup bittiğine anlam veremeyen kahramanımız, kızları da yanına alıp bir an evvel buradan uzaklaşmaya çalışır. Ancak gecenin karanlığında işler pek de istedikleri gibi gitmez.Öte yandan evde yalnız olmadıklarını keşfeden kahramanlarımız dehşet dolu anlar yaşamaya başlar. Michelle ile fikir jimnastiği yapan Will, Antonio' nun başına gelenlerin birkaç sebebi olabileceğini düşünmektedir. Kuduz köpekten, etrafı saran polenlerden ya da geldiklerinden beri bir türlü onarılamayan kuyunun suyunda bir şeylerin yolunda gitmediğini iddia etmektedir. Cep telefonlarının çekmediği arazide, arabalarının da bozulmasıyla sıkışıp kalan gençler, bakalım güneşin doğuşunu görebilecek mi?


İyi; Tipik bir grup genç ve başlarından geçen olaylar temalı, eğlenceli bir film. Kurgu sürükleyici, oyunculuk ve mekan seçimleri fena değil.
Kötü; Klişelerle dolu, korku-gerilim olarak vasat bir yapım.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!