Cold Prey 3 (2010)

Fatih Varlık
1
Cold Prey serisinin yüksek ihtimal son filmi olan bu yapımda,dağ otelinin gizemli geçmişine şahit olacağız.Öyle ki malumunuz üzerine otelin sahibi olan ailenin doğuştan sorunlu çocukları,ergenlik yaşlarına ulaştığında hırçın,acımasız birine dönüşmüştür.Etraftaki hayvanlara zarar vererek otelin müşterilerini kaçırmaktadır.En nihayetinde bu davranışları sonrasında otelden kovularak dondurucu soğukta yapayalnız kalan kahramanımız,kafa dengi birisinden destek alarak tam anlamıyla bir caniye dönüşecektir.
Otele geri dönerek babası ve annesini gözünü kırpmadan öldüren genç psikopatımız,kendisine yaşayabileceği bir barınak veren Jon sayesinde hayata tutunmayı başarmıştır.Jon kasabanın şerifinin kardeşi olup,içine kapanık yalnız yaşamayı seçen,avcılıkla geçinen birisidir.Avladığı hayvanlar üzerinde sapıkça denemeler yapmaktadır ki zaten zamanla bu özellikleri de genç canimize geçecektir.Keza ölü doğup saatler sonrasında bir mucize yardımıyla hayata geri dönen birinin,hayatta kalabilmek için bazı özel yeteneklere sahip olması gerek...
Aradan geçen koca oniki yıl sonrasında  bir grup genç bölgeye kamp kurmaya gelmiştir.Eğlenceli gençler havanın kararması ile psikopat katilimizin menziline gireceklerdir.Jon'un öğretilerinin aksine sadece hayvanları avlamakla yetinmeyen psikopatımız etrafa terör saçmaya başlamıştır.Zamanla Jon ve şerifinde olay örgüsüne karışması ile bol kovalamacalı hayatta kalma savaşı başlayacaktır.
Serinin diğer filmleri;
Cold Prey (2006)
Cold Prey 2 (2008)



İyi;Filmle ilgili sinema anlamında pek olumlu şeyler söyleyemeyeceğim.Konu dışı olarak seksenlerin sonlarında geçen hikayedeki ufak ayrıntılar hoş bir nostalji yaratmış(walkman,cep telefonu ...) 
Kötü;Seriye yakışmayan,vasatın altında başarısız bir yapım olduğunu söylemeliyim.Oyunculuk kötü,kurgu zayıf.
Gereksiz;Seriye ait boşluklar ne yazık ki saçmalıklarla doldurulmuş.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

1Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

  1. serinin en vasat filmi,hiç çekmeseler daha iyiymiş.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!