The Walking Dead - I Ain't a Judas (S3E11)

Fatih Varlık
0
The Walking Dead - I Ain't a Judas (S3E11)
Yıldırım baskın yaparak bir anda Rick ve grubunu gafil avlayan Vali,her ne kadar Andrea'ya misilleme yapmayacağına dair söz verse de yine bildiğini okuyacaktır.Saldırıya hazırlıksız yakalanan Rick ise son anda Daryl ve Merle'ın yardımlarına gelmesi ile canını zor kurtaracaktır.Vali'nin geri çekilmesinin ardından ağır zarar gören hapishanede yeniden yaraları sarmaya çalışan kahramanlarımız,bunun sadece bir ön çatışma olduğunun farkındadır.Zira Vali henüz son sözünü söylemeden Woodbury'nin yolunu tutmuştur.Anlaşılan kendi evinde mağlubiyete ve küçük düşürmeye tahammül edemeyen Vali,Rick ve arkadaşlarını yok etmek için tüm imkanları seferber edecektir.
Merle'in dönmesi ile yeni bir grup içi çatışma baş gösterecektir.Öte yandan Vali'nin kanlı baskınından haberdar olan Andrea,arkadaşlarının telef olmasını engellemek için diplomatik bir arayış içine girmiştir.Ancak ne yazık ki Vali'nin anlaşmaya yanaşmayan agresif tavrı Rick'den medet ummasına sebep olacaktır.Gizlice Woodbury'den ayrılan Andrea,daha fazla insanın ölmemesi için hapishanenin yolunu tutacaktır.Hani derler ya eski dost düşman olmaz diye,bakalım Andrea'nın dönmesi Rick ve arkadaşları tarafından nasıl karşılanacak?
The Walking Dead dizisi bütün bölümlerin incelemelerinin yer aldığı genel görünüm için buraya tıklayınız...

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!