Influencer (2022)

Fatih Varlık
0

 Influencer (2022)

Sosyal medya fenomeni Madison, erkek arkadaşıyla birlikte planladıkları Tayland tatiline son anda çıkan birtakım aksilikler sonrasında tek başına gitmek zorunda kalır. Tayland'ın doğal güzelliklerinin tadını çıkarırken bir yandan da lüks mekanlar arasında mekik dokuyan kahramanımız, ufak videolar ve fotoğraflar atarak takipçilerini de ihmal etmemektedir.

Influencer (2022)
Keşfetme duygusuyla heyecanlı geçen ilk birkaç günün akabinde bir başına oluşundan sebep yalnızlıktan sıkılmaya başlayan Madison, CW isimli genç bir kadınla tanışır. Başına buyruk, özgürlüğüne düşkün bir tip olarak kendisini tanımlayan CW, yalnız olduğunu dillendirerek birlikte takılmayı teklif eder. Henüz çok az vakit geçirmiş olmalarına rağmen CW'nin gizemli kişiliğinden etkilenen Madison, günlük rutinlerini kenara iterek maceraya yelken açar. Öncesinde lüks kapalı mekanlarda kendisiyle benzer statüdeki insanlarla takılan kahramanımız, bir yandan da erkek arkadaşıyla sorunlar yaşamaya devam ettiğinden, kafasını meşgul eden düşüncelerden tamamen sıyrılabilmek için CW'nin ritmine ayak uydurmaya karar verir. Buralara aşina olduğunu söyleyen CW sayesinde farklı mekanlar ve yeni tecrübeler deneyimlemeye hazırdır. Başlarda her şey mükemmel görünür zira CW gerçekten de Madison'un tahmin ettiği gibi oldukça eğlenceli ve yaşamaktan keyif alan bir kişiliktir. Dahası Madison'ın takipçilerini memnun edebilmesi için en iyi fotoğrafları çekebilmesine de yardımcı olur. Ancak çok geçmeden CW'nin yoğun ilgisinden ve tavırlarından bir şeylerin yolunda gitmediğini sezmeye başlayan kahramanımız, sürpriz olarak nitelendirilen yolculuğun karanlık bir hal almasına şahit olur...

İyi: Sürükleyici kurgusu, mekan seçimleri ve atmosferiyle göz atılabilecek ortalama bir gerilim filmi. Oyunculuk, gizem seviyesi ve diyaloglar da fena değil.
Kötü; Karakter gelişimlerinin detaylandırılmaması ve son bölüm hariç lineer bir şekilde ilerleyen kurgu.
Editör'ün Puanı


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!