Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011)

Fatih Varlık
0
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011)
Wrong Turn serisinin nasıl başladığını hiç merak ettiniz mi? Yani absürd mutantlar nasıl olmuştur da bir şekilde ormanda kolonize olmayı başarmıştır. Tepenin Gözleri serisinde olduğu gibi yoksa nükleer bir deneme mi bu olaya sebep olmuştur? İşte serinin bilinmeyen orjinine bu film ile ışık tutulmaya çalışılmış. Bizim mutantlar meğer eskiden normal insanlarmış. Daha doğrusu pek de normal sayılmazlar hani :D
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011) 
Bir grup genç snowmobiling yapmak üzere bir araya gelmiştir. Başlarda her şey normal olsa da eğlencenin doruklarında gezinmeye başlayan kahramanlarımız, malesef bu arada yollarını da kaybetmiştir. Havanın kararması ve fırtınanın bastırması ile sığınacak bir yerler aramaya başlayan gençler, en nihayetinde terkedilmiş eski bir sanatoryum binasına ulaşırlar. Mekana yerleşen kahramanlarımız çok geçmeden burasının geçmişte akıl hastalarıyla dolu, garabet bir yer olduğunu anlarlar. Dahası ellerine geçirdikleri bazı kasetler sayesinde geçmişte burada gerçekleşen  yasa dışı olaylar konusunda da fikir sahibi olurlar.
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011)
Devasa sanatoryum binasının içerisinde, ilkin yaşadıkları telaş ve alışma döneminin akabinde yeniden hız kesmeden eğlenmeye başlayan gençler, geceyi geçirecekleri odaları ayırmışlardır bile. Ancak bilmedikleri önemli bir detay vardır. Sanatoryumda mutantlar dolaşmaktadır. Üstelik pek de dost canlısı değildirler hani. Sabahı eden kahramanlarımız,arkadaşlarında birinin ortadan kaybolduğuna şahit olurlar. Zamanla neyle karşı karşıya olduklarını keşfedecek olan gençler, birer birer kıyıma uğrasalar da kurtulmak için önemli bir fırsata sahiptirler. Dışarıda devam eden yoğun tipiye rağmen, eğer buradan sağ salim çıkmak istiyorlarsa bazı fedakarlıkları da göz önüne almak zorundadırlar.
Serinin diğer filmleri;
Wrong Turn (2003)



İyi; Wrong Turn serisine ilişkin pek çok bilinmeyenin cevabını bulabileceğiniz bir yapım.
Kötü; İlk üç filmdeki klişe orman sahnelerinin olmaması ve filmin tarzının farklılaşması ilk göze çarpan dezavantajlar arasında.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!