The Walking Dead - 18 Miles Out (S2E10)

Fatih Varlık
0
Neyseki bardaki çatışmayı kazasız atlayan kahramanlarımız pek istekli olmasalar da kendileriyle çatışan ekipten birini aylakların öldürmesine göz yummazlar.Gözlerini bağladıkları yaralıyı esir misali Hershel'in çiftliğine getiren ekibimiz,Rick'in önerisi üzerine iyileşene kadar burada kalmasına izin verecektir.Sonrasında ise güvenilir bir mekana bırakılarak,bir nevi yeniden hayata tutunma şansına sahip olacaktır.
Shane esir tuttukları gencin herkes için tehlike teşkil ettiğini düşünerek,Rick ile beraber yarasının da iyileşmesi sonrasında 18 mil uzaklıktaki aylak istilasına uğramamış bir mekana onu bırakmak üzere yola çıkar.Yol üzerinde Lori konusunda Rick ve Shane arasında baş gösteren hararetli konuşma,mekana ulaştıklarında  şiddetli bir kavgaya dönüşecektir.Bu sırada sesleri duyan aylaklar ise kahramanlarımızın etrafını çevirmekte geç kalmayacaklardır.
Nihayet kahramanlarımızı birbirine düşürmeyi başaran Lori,rol olarak iki erkeği birbirine kırdıran .'den ileri gidemiyor.En başından beri antikarakter olarak göze batan Shane ise eskiden en yakın dostu Rick'i bir kadın yüzünden silmeye hazır gibi.


The Walking Dead 2.sezon genel görünüş için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!