Altitude (2010)

Fatih Varlık
0
Hafta sonu gerçekleşecek konser için daha eğlenceli bir yol haritası çizerek özel bir uçakla yola çıkan beş arkadaş,sıradışı bir serüvene yelken açmıştır.Sara her ne kadar pilotaja ilgi duysa da henüz çaylak bir pilottur.Ayrıca asker kökenli babası da annesinin başına gelenler sonrasında kızının pilot olmasına şiddetle karşı çıkmaktadır.Bütün bunlara rağmen arkadaşlarına verdiği sözden dönmemek için erkek arkadaşını (Bruce) da ikna ederek geziye katılmasını sağlayan Sara,yolculuk için hazırdır.
Uçağın havalanmasından kısa süre sonra çeşitli aksilikler yaşamaya başlayan kahramanlarımız,bazı doğaüstü güçler sebebiyle uçağın kontrolünü kaybetmiştir.İyiden iyiye panikleyerek yere çakılacaklarını düşünmeye başlayan gençler,ne kuleye ulaşabilmekte ne de telsiz yardımıyla imdat çağrısı yapabilmektedir.Sanki bambaşka bir boyuta hapsolan beş arkadaş,olayın Sara'nın tecrübesizliğinden ziyade tuhaf bir gizem zinciri olduğunu anlamaya başlamıştır.Yakıtlarının da azalması ile havada amaçsız daireler çizmeye başlayan Sara,arkadaşlarını da peşine takarak böyle bir olaya sebebiyet verdiği için pişmanlık yaşamaktadır.
Sanki havada kendilerini takip eden dev bir ahtopot peşlerine düşmüştür ve ondan kurtulabilmek imkansız gibidir.Yaşananlara ilişkin farklı bir teoriye sahip olan Bruce ise diğer arkadaşlarının şiddetli tepkisine neden olacaktır.Birbirlerine sırtlarını dönmeye başlayan kahramanlarımız,bilinmeyenin ortasında mantık sınırlarını zorlayan gizemli yolculuğun kazasız-belasız son bulmasını ummaktadır.
İyi;Filmle ilgili söylenebilecek pek olumlu şey olduğunu sanmıyorum.Her şeyden biraz olsun istemişler ancak hiçbir şey tam olmamış.
Kötü;Oyunculuk vasat,kurgu zayıf.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!