Fertile Ground (2011)

Fatih Varlık
0

Mutlu bir birlikteliği olan Nate-Emily çifti,Emily'nin sıkıntılı hamilelik dönemi sonrasında bebeğini kaybetmesi ile şehirden ayrılayarak küçük bir kasabadaki Nate'in ailesine ait tarihi bir eve yerleşirler.Emily'nin yaşadığı buhranlar ve sorunlu hamilelik dönemi sonrasında çocuğunu yitirmesi ile ilişkilerinde epey sorunlar yaşayan ikilimiz,şehirden uzaklaşma fikrinin kendilerine iyi geleceğini düşünmektedir.
Eve yerleşen genç çiftimiz çevreyi yadırgamadan ilişkilerini rehabilite etmek için baş başa zaman geçirme arayışındadırlar.Lakin çok geçmeden Emily'nin çeşitli paranormal olaylar yaşaması ve evin içerisinde yalnız olmadıklarını düşünmesi,Nate cephesinden pek hoş karşılanmayacaktır.Evin bodrumundaki eski bir sandığın içerisinde Nate'in ailesine ait bazı sırların ortaya çıkması,Emily üzerindeki baskıyı giderek arttırmaktadır.Kazara evlerinin bahçesinde çok eski zamanlardan kalma bir cesedin kalıntılarını keşfeden Emily ,artık bir şeylerin ters gitmeye başladığından emindir.
Evin mazisini öğrenmek üzere kasabaya inen kahramanımız,gerçekten de bu evde geçmişte tuhaf olaylar ve cinayetlerin yaşandığını öğrenecektir.Nate'in fikri üzerine yeni evlerinde arkadaşlarını ağırlamak üzere ufak bir parti düzenleyen genç çiftimiz,ne yazık ki tatsız olaylar yaşamaya devam edecektir.Emily'nin tuhaf tavırları sonrasında giderek ondan uzaklaşmaya başlayan Nate,eve bile uğramaz olmuştur.Sürekli işleri ile ilgilenen kahramanımız,eşinden ve evle ilgili can sıkıcı söylemlerinden sıkılmaya başlamıştır.Başının çaresine bakmak zorunda olan Emily'i ise epey zorlu anlar beklemektedir...


İyi;Mekan,çekim teknikleri vs başarılı.
 Kötü;Zaman zaman epey sıkan buhranlı bir yapım olduğunu ekleyeyim.Kısaca vasat.
Editör'ün Puanı

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!