Underworld: Evolution (2006)

Fatih Varlık
0
Underworld: Evolution (2006)
Sekiz yüzyıl önce yönetici vampirlerle,lycan denen kurt adamlar arasında insanlığın bilgisi dışında bir kan davası başladı.Efsaneye göre savaş iki kardeşin çatışmasıyla tetiklendi.A. Corvinus'un iki ölümsüz oğlu;yarasanın ısırdığı Marcus,vampirlerin kan lideri oldu.Kurdun ısırdığı William ise ilk ve en güçlü lycan.
İlk yapımın bittiği yerden devam eden serinin ikinci filminde yüzyıllarca itaat ettiği vampir ailesine dair bazı gerçekleri öğrenmeye başlayan Selene,tek dostu olarak gördüğü lycan-vampir melezi Micheal ile beraber geçmişi aydınlatma çabasındadır.Victor'un ölümü ile hibernasyondan uyanan Marcus ise Selene'i bularak intikamını alma niyetindedir.Dahası yüzyıllardır Victor'un emri ile gizli bir zindanda kilitli tutulan kardeşi William'a da özgürlüğünü kazandırma amacındadır.
Marcus'un,Selene'e ait (çocukluk dönemlerinde kalma) mistik bir kolyenin peşine düşmesi ile Tanis'den yardım almayı uman kahramanlarımız,yavaş yavaş taşları yerine oturtmaya başlamıştır.Lakin ne Micheal ne de Selene şu an için Marcus ile baş edebilecek kuvvete sahip değildir.Tanis'in yönlendirmesi ile ilk ölümsüzün(A.Corvinus) izini bulan ikilimiz,Marcus'un kendilerinden hızlı davranması ile yine bir adım geriye düşeceklerdir.Neyse ki Corvinus gider ayak Selene'e büyük bir kıyak yapacaktır...


İyi;Hemen herkes gibi ben de bu filmin serisinin en iyisi olduğunu düşünenlerdenim.Serinin asıl kimliğini kazandığı bu yapımla;hem lycan-vampir hikayesinin mazisine göz atıyor hem de süper aksiyon sahneleri ile soluksuz serüvene kanat açıyoruz.
Kötü;Ufak mantık hataları.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!