Scary or Die (2012)

Fatih Varlık
0
Scary or Die (2012)

Birbirinden bağımsız beş korku-gerilim hikayesinin yer aldığı "Scary or Die" fazla beklentiye girilmeden izlenmesi gereken orta karar,düşük bütçeli bir yapım.İçerisinde zombi,vampir,intikam,kötü polis ve korkunç palyaço temalı kısa  filmlerin bulunduğu enteresan bir gerilim alternatifi olduğunu ekleyeyim.
İlk bölüm:(The Crossing) Amerika-Meksika sınırında gerçekleşen tuhaf bir olay konu ediliyor.Kız arkadaşına gösteri yapmak için kamyonetinin arkasında elleri kolları bağlı iki göçmeni peşleri sıra sürükleyen Buck,tutsaklarını korkuttuktan sonra salacağını söylemiştir.Ancak Meksika sınırında hiç bir şey planlandığı gibi olmayacaktır.
İkinci bölüm:(Taejung's Lament) Eşinin vefatının ardından yapa yalnız kalan Taejung,halen onun yasını tutmaya devam etmektedir.Yaşadığı büyük yıkımı atlatamayan kahramanımız günün birinde parkta tek başına otururken tıpkı kaybettiği eşine benzeyen genç bir bayanın gizemli bir adam tarafından kaçırılmasına şahit olur.Bir yolunu bularak adamın peşine düşen Taejung bakalım kızı kurtarabilecek mi?
Üçüncü Bölüm;(Re-Membered) Arabasının bagajında parçalara ayrılmış bir cesetle,gecenin karanlığında yol alan bir tetikçi seyir halindeyken bagajından gelen seslerle irkilir.Tam da bu sırada yakınlardaki bir polis devriyesi şüpheli aracı kıskaca alacaktır...
Dördüncü Bölüm;(Clowned) Lokal bir uyuşturucu dağıtıcısı olan Emmett,küçük kardeşi Andy'nin doğum günü partisinde palyaçonun saldırısına uğrar.Bacağından ısırılan kahramanımız vücudunda tuhaflıklar sezmeye başlar.Değişimi sevgilisinin de fark etmesi ile Emmett kendisine neler olduğunu anlamak için palyaçonun peşine düşer...
Son Bölüm:(Lover Come Back) Sevgilisinin kendisine şiddet gösterip,terk etmesine rağmen halen onu sevmeye devam eden Frances'in geçmişte büyücü olan dedesinin kendisine armağan etti kolyeden başka hiçbir şeyi kalmamıştır.


İyi;Tema olarak konular tanıdık gelse de bu denli kısa sürelerde (her bölüm yaklaşık 15 dakika) iyi işler çıkarılmış.
Kötü;Bazı bölümler amatörce yapılmış izlenimi veriyor.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!