The Emeryville Experiments (2016)

Fatih Varlık
0
The Emeryville Experiments (2016)
Keyifli olacağını düşündükleri uzun bir araba yolculuğuna çıkan dört yakın arkadaş, yolu kısaltmak için saptıkları bir patika sonrasında ormanda kaybolurlar. Gps sinyali ve ellerindeki harita ile otoyola bir an önce çıkmayı planlayan gençler, bir türlü yolu bulamayıp, deyim yerindeyse kısır bir döngü içerisine girerler. 
The Emeryville Experiments (2016)
Otoyoldan ayrılıp, en son gördükleri taşıtın üzerinden neredeyse bir saati aşkın süre geçmesinden ve giderek ormanın derinliklerine kaybolmalarından ötürü, iyiden iyiye gerilen kahramanlarımız içine düştükleri durumla ilgili birbirlerini de suçlamayı ihmal etmezler. Tartışmaların büyüdüğü bir anda talihsiz bir kaza atlatıp arabaları kullanılmaz hale gelen Justin ve arkadaşları, neyse ki Ethan isimli kılık kıyafetlerinde asker olduğunu düşündükleri, yolda otostop yaptığını söyleyen bir gençle karşılaşırlar. Ethan, Emeryville' e giden ufak bir tabela gördüğünü söyleyip, bir ihtimal orada yardım çağırabileceklerini söyler. Öncesinde henüz yeni tanıştıkları birine güvenip peşine takılmak mantıklı gelmese de kahramanlarımız başka çareleri olmadığını düşünüp, hava da kararmadan önce yola koyulurlar. Ormanın derinliklerinde bulunan Emeryville, eski zamanlardan kalma, oldukça az popülasyonun yaşadığı gizemli bir kasaba görünümündedir. Öyle ki gerek mimari gerekse kasabalıların kılık kıyafetleri olarak yahşi batı vari bir izlenim veren bu kasaba gençleri yeterince tedirgin etmeye yetmiştir. Dahası kasabalılar tarafından hoş karşılanmayan kahramanlarımız bir an evvel bir telefon bulup yardım çağırma arzusunda olsalar da arabayı tamir edebilecek teknisyenin gelmesinin ertesi güne sarkacağını öğrenirler. Mecburen geceyi geçirdikleri Emeryville' de ise bir takım kirli sırlar gün yüzüne çıkmak üzeredir...
İyi; Hoş zaman geçirmenizi sağlayabilecek tipik bir grup genç ve başlarından geçen olaylar temalı bir yapım. Gizem seviyesi orta karar.
Kötü; Klişelerle dolu, yer yer gereksiz uzatılan sahneler ve kötü oyunculuktan ötürü çok fazla beklentiyle izlenilmemesi gereken, tv filmi havasında çekilmiş oldukça vasat bir yapım.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Accept !