The Walking Dead - Walk with Me (S3E3)

Fatih Varlık
0
The Walking Dead - Walk with Me (S3E3)
İkinci sezonun ardından yeni sezonda beklentilerim başlığı altında artık ordudan bir şeyler görmemiz gerektiğini söylemiştim.Zira bazı bölümlerde uçan helikopterler vs gözümüze çarpıyordu.
Aylakların çiftliği basmasının sonrasında Rick önderliğindeki grubundan ayrı düşen Andrea,Michonne sayesinde hayatta kalmayı başarmıştır.Michonne yanında iki aylak gezdiren,samuray kılıcıyla harikalar yaratan asi bir kadındır.Yanındaki aylakların ise biri en yakın arkadaşı diğeri ise sevgilisidir.Dönüşmelerinin ardından kolları ve çenelerini keserek kendisi için zararsız hale getirmiştir.Andrea ile beraber koca kışı beraber geçiren kahramanlarımız artık saklandıkları yerden ayrılmak durumundadır.Tam da bu sırada ormanın derinlerinden yükselen dumanlar büyük bir patlama olduğunu göstermektedir.Merakını dindiremeyen ikilimiz olay yerine doğru ilerlemeye başlarlar.Üstlerinde ordu üniformaları olan askerler helikopter kazası sonrasında can vermiştir..Öte yandan gürültüyü takiben etrafta beliren taşıtlar içerisinde herkesin kendisine "Vali" diye hitap ettiği bir adam ve silahlı arkadaşları belirmiştir.Dahası ekibin bir parçası olarak ilk sezondan hatırlayacağımız Darly'in abisi Merle de yanlarında yer almaktadır.

Vali'nin gözetiminde yakalanarak Woodbury isimli bir kasabaya getirilen Andrea-Michonne ikilisi gördükleri karşısında şoke olurlar.Kasabanın üstünde konumladığı büyük caddeler yüksek duvarlar ve sürekli nöbet değiştiren Vali'nin emrindeki adamlarca korunmaktadır.Dahası Woodbury yaklaşık yüz kişilik nüfusu ile halen medeniyetin var olduğu,insanların rahat bir şekilde sokaklarda dolaşabildiği güven dolu bir mekan izlenimi vermektedir...


The Walking Dead dizisi bütün bölümlerin incelemelerinin yer aldığı genel görünüm için buraya tıklayınız...

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!