Mine Games (2012)

Fatih Varlık
1
Üniversiteyi bitiren bir grup genç beraber takılmak için gözlerden uzakta ormanın içerisinde bulunan eski bir kulübeye gitmeye karar verir.Kuralların ve insanların olmadığı,amcalarına ait ıssız mekanda doyasıya eğlenmeyi planlayan gençler vakit kaybetmeden yola koyulurlar.
Mine Games (2012)
Uzun karayolu yolculuğu sırasında önlerine çıkan gizemli bir adam yüzünden ciddi bir kaza atlatan kahramanlarımız minibüslerinin bozulmasıyla,yakınlarda olduğunu düşündükleri kulübeye  yürüyerek ilerlerler.Çok geçmeden gecenin karanlığından süzülen ışığı fark eden gençler,en nihayetinde aradıkları kulübeye ulaşırlar.Doğru yere geldiklerini ise masanın üzerine bırakılan isimlerine yazılmış nottan anlayan kahramanlarımız yerleşir yerleşmez hız kesmeden eğlenmeye başlarlar.Ne de olsa çevrelerindeki en yakın yerleşim birimine onlarca mil uzaklıkta olup rahatsızlık duyabilecek ya da dur diyecek kimseleri yoktur.Neşeli geçen ilk gecenin ardından sabah ormanda dolaşmaya giden kahramanlarımız eski bir maden bulurlar.Maden girişindeki mistik semboller ve süslü yazılardan etkilenen Michael ve arkadaşları içeriye göz atmayı düşünürler.Bu sırada diğerlerinin aksine evde kalmaya karar veren Rose garip yanılsımalar görmeye başlar.Grubu Michael hakkında uyaran Rose,ona karşı dikkatli olmalarını ister.Öte yandan madene geri dönen Lex ve Tj yalnız olmadıkları hisseder.Hücrelerden birinde bir grup ceset bulunmaktadır.Dahası buldukları cansız bedenler kendilerine aittir...


İyi;Gizem seviyesi tatmin edici,sürükleyici bir yapım.Bu filmi sevenler Timecrimes (2007) ve Triangle (2009) yapımlarına göz atabilirler.
Kötü;Tipik bir grup genç ve maceraları formatından pek de fazlasını vaat ettiği söylenemez.Kurgu düşünsel olarak başarılı olsa da senaryo ve oyunculuk bakımında vasatın üzerine çıkamıyor.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

1Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

  1. Bu tür filmleri nedense ben beğeniyorum. Bi gizem, bi macera falan çok hoşuma gidiyor, bu da gitti. İzlemeyenlerin izlemesini öneriyorum. Tek sorun oyunculukların pekte iyi olamaması. Puanım 6/10

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!